Andalucía Clásico

GAAT U MEE NAAR ANDALUSIË IN MEI 2019?

Het mooie Andalusië, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes en prachtige steden met veel historische bezienswaardigheden, is de brug tussen twee continenten: Afrika en Europa.

Andalusië ligt in zuid Spanje met als hoofdstad Sevilla en beslaat een gebied van 8 provincies. Met een oppervlakte van 87.000 km², is zij de op één na grootste autonome regio in Spanje en meer dan twee keer zo groot als Nederland.

De Andalucía Clásico: we gaan starten in Parijs. Behalve de belangrijkste steden in Andalusië doen wij natuurlijk onderweg naar het zuiden ook de steden Madrid, Toledo en Segovia aan. En op de terugreis zullen wij zeker Valencia en Barcelona niet vergeten. De totale reisafstand bedraagt ongeveer 5400 km.

 

Onderstaande informatie kunnen wij geven:

  1. Reisdata: 4 t/m 25 mei 2019. De afstanden NL – Parijs (Utrecht – Parijs 485 km) en Clermont-Ferrand – NL (Clermont-Ferrand – Utrecht 900 km) worden op eigen gelegenheid afgelegd.
  2. De kosten zijn gebudgetteerd op € 2635 per persoon. Hierin zijn opgenomen het volledige reisprogramma, overnachtingen in tweepersoonskamers + ontbijt, 3x gezamenlijk diner (welkomstdiner in Limoges, traditioneel Andalusisch diner in Granada en slotdiner in Clermont-Ferrand), technische ondersteuning onderweg, reisbegeleiding, route- en smoelenboek, rallyschildjes, rallysticker, reisgids Frankrijk en Spanje en alle organisatorische kosten
  3. Het inschrijfgeld  is vastgesteld op € 250 per persoon. Het rekeningnummer is NL66  ABNA 0572 3514 61 t.n.v. Stichting Klassieke Automobiel Reizen. De vervaldagen van de tweede en derde termijn zijn respectievelijk: 1 december 2018 (€ 1190 p.p.) en 1 februari 2019 (€ 1195 p.p.). De definitieve reissom wordt vastgesteld in het najaar van 2018 als alle bedragen bekend zijn. De kosten van verzekeringen, brandstof en tolgelden zijn voor eigen rekening.
  4. Wanneer een team zich afmeldt wordt het inschrijfgeld niet terugbetaald. Restitutie van de tweede en derde termijn is afhankelijk van de coulance van het reisbureau.
  5. De deelnemende auto’s moeten 25 jaar of ouder zijn.
  6. Het minimum aantal deelnemende teams bedraagt 35; het maximum is 50.
  7. Beide teamleden moeten in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
  8. Technische keuring op 9 maart 2019 bij Volvo Nederland in Beesd. Informatie hierover volgt op een later tijdstip.

Wij bieden u nu de mogelijkheid om in te schrijven.

Hiervoor, of indien u informatie wenst, kunt u contact opnemen via het formulier op onze website (klik hier).

De reisaankondiging zal ook in het VKM worden gepubliceerd.

Bepalend voor de volgorde van deelname is het tijdstip van ontvangst van het inschrijfgeld voor 2 personen en een VOLLEDIG ingevuld en ondertekend inschrijfformulier en vrijwaringclausule. 

U kunt het inschrijfformulier en de vrijwaringclausule hier downloaden.

Als u zich alleen inschrijft dient u vóór 1 januari 2019 op te geven wie uw reispartner is. Hebt u op die datum geen reispartner dan wordt u op de reservelijst geplaatst.

 

Het organisatieteam Andalucía Clásico,
Theo Hoekstra en Martin Rooseboom

 


Naar de pagina over de Andalucía Clásico 2019